Pagina's

zaterdag 28 januari 2012

Oeps, een klein barstje in m'n goede voornemen
Bloggen is zo leuk !! blogs lezen ook!! maar zooooo verleidelijk. Bij haar kwam ik zo'n leuk borduurpatroon
tegen: "blessings" dat ik de verleiding niet langer kon weerstaan. Voor mezelf heb ik het goed gepraat met: ' het is geen nieuw quiltproject' En ja naast quilten heb ik een zwak voor borduren. Tenslotte kun je het ook prima combineren toch? Het meegeleverde stramien sprak me niet zo erg aan, maar in mijn ufo-doos zitten ook borduur-ufo's en dus ook resten borduurlinnen dacht ik. Niet dus! Alleen hardangerstof. Dit is op zich vrij grof en ik vind wat fijner borduurwerk mooier. Maar ja als je zo ongeduldig bent als ik zet je alles gewoon naar je hand en begin je toch gewoon te borduren op hardangerstof!


 En eigenlijk vind ik het wel bij het patroon passen en borrelt er in gedachten al een quiltrandje om heen (oeps, toch iets quilterigs??)Nog even over nadenken dus.
Ondertussen worden strawberryvillage en de hexjes niet vergeten hoor!!. Zoals jullie zien zijn de hexjes wel wat jaloers en dringen ze zich behoorlijk op!! Voor de achterkant van strawberry-village is een aardbeienstofje gekocht en ook de fiberfill is al in huis. Maar dit weekend is ook mijn werk-weekend en dan gaat het niet zo heel hard. Allemaal een heel fijn weekend gewenst!


8 opmerkingen:

 1. Wat gezellig hè, dat borduren, ben ook met andere dingen bezig en nu blijft m'n borduren liggen, het ziet er zo mooi uit, in het rood! Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit een leuk borduurpatroontje, en dat doe ik ook altijd: een patchwork randje er om heen, (en soms gaat dat niet goed) dat geeft een leuk resultaat, je kunt hem dan ook in een of andere quilt verwerken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Janet,

  Na regelmatig even bij jou gekeken te hebben zie ik weer iets moois.Echt een heel mooi patroontje .Zie het mezelf zo maken.Wie weet, als ik volgende maand naar Zwolle ga waar ik mee thuis kom ??

  Groetjes Priscilla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Borduren is niet zo mijn ding. Weet nooit waar ik moet beginnen en ik kan ook niet rechtsom denken. De patronen zijn veelal voor rechtshandigen en ik ben links. Ik kijk wel altijd mijn ogen uit en vol respect naar al die prachtige werken.

  Fijne avond.

  Groetjes,
  Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Janet bedankt voor je leuke reactie op m'n blog! Ben er verlegen van...;o)
  Wat een schattig borduurwerk ben je aan het maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er schattig uit Janet, enne....ik heb gehoord dat 95 % van de mensen hun goede voornemen niet volhouden, helaas ben ik er ook een van, lees morgen maar op mijn blog.....*U*

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach, zo'n barstje mag wel eens ontstaan hoor, vooral als dit het resultaat is. Ik kan me best voorstellen dat je hier aan wilde beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi hoor, die borduurwerkjes. Ik kan daar dus helemaal niks van. Kruisjes borduren en ik, dat werkt niet. Best handig, want deze verleiding gaat mooi mijn deur voorbij!

  BeantwoordenVerwijderen