Pagina's

maandag 9 januari 2012

Een winterse kerel
Vorig jaar heb ik deze winterse kerel gemaakt, maar toen ie klaar was kreeg ik zin in lente-quilts en verdween hij in de kast. Helaas zonder etiket en ophanglussen/tunnels. Dat vind ik niet zo'n leuk klusje en als een quilt dan niet perse hoeft te hangen, tja dan gaat ie zonder de kast in.


Maar afgelopen kerst had ik de stoute schoenen aangetrokken en twee kerstquilts op het werk opgehangen. O, wat stond dat gezellig en de complimentjes? tja daar weet ik dan weer niet mee om te gaan. Maar kerstquiltjes betekenen in Januari een lege muur! En ja als je dan een blog start waar ook collega's komen neuzen.... Kortom al gauw werd er gebedeld om deze winterse kerel en dus werden er in het weekend de laatste steekjes gemaakt zodat ie deze week kan 'hangen' O, ja hij krijgt ook nog een roe in z'n arm gewoon voor de gezelligheid!! Verder wordt er gewerkt in het aarbeientuintje en natuurlijk aan de FLEUR's

9 opmerkingen:

 1. Oh leuk hoor Janet. Vooral als collega's er om gaan vragen. Dus je muur is nu niet meer kaal en je hebt dan toch ook een beetje idee van de winter, die maar niet wil komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat is dit een leuk quiltje, leuk dat je collega's mogen meegenieten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om het op het werk te hangen,.. Complimentjes zijn altijd moeilijk,.. :o)

  De sneeuwman is een leiverd,..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een vrolijke Karel, die brede glimlach op zijn snoet straalt je tegemoet. Logisch dat je collega's om "meer" vragen, is toch hartstikke gezellig van die leuke quilts op het werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zal aan mij liggen, maar ik snap het niet helemaal, hoe hang je een quilt op met de lussen aan de onderkant, of staat ie? Hij is erg leuk hoor, ik vind applicatie altijd heel knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kouwe karel.Ben er gek op.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is heel leuk.
  Op het werk zullen ze dat inderdaad wel leuk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hihi, hij kijkt zo guitig!!! Heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen