Pagina's

woensdag 8 februari 2012

Blessings en een super leuk begin van de dag!!
 Niets vermoedend open ik vanmorgen mijn mail en wat zie ik : ik heb de give-away bij haar gewonnen!! een schitterend patroontje van de lovebird tree, als dat geen goed begin van de dag is!?! 'k heb nu al zin om het te gaan maken. Ook gert en anita gefeliciteerd en veel succes ermee.Verder schiet het al op met 'blessings' en om dat ie redelijk klein is gaat het dubbelen tot nu toe goed. Ik heb het borduurwerk 1x kruislings door gequilt en volgens mij zie je daar weinig van, De rand heb ik eenvoudig gehouden omdat het het een niet over het ander mag heersen.(ik weet niet waarom de foto opzij draait en kan hem ook niet recht op krijgen, even wachten dus  tot de eerste-hup-bij-computers thuis is)


Dan de Strawberry faire deze zit in de quiltring, altijd weer een spannend moment. Ik heb al wel gemerkt dat de fiber-fill wel wat dunner had gemogen, maar dit was het dunst dat ik op dit moment kon kopen. Mijn quiltwinkel zit wat verder weg en op dit moment ontbreekt het me aan tijd om er naar toe te gaan( overigens wel veilig en goed voor de portemonnee :-)

Een jaar of vijf geleden heb ik de cursus quilten-in-de-ring gevolgd. Een hele kunst die ik nog steeds niet goed onder de knie heb. Dat komt omdat ik meestal tops maak of een deel er van  en het ook snel opgeef als het niet lukt in de ring maar wel zonder! Op de cursus maakten we een klein quiltje dat ik nog altijd als oefenlapje gebruik. Mijn eerste quiltsteken zijn meestal wat onregelmatig en groter dan wanneer ik een poosje quilt.

Nou, voldoende te doen nietwaar! Fijne dag allemaal.


6 opmerkingen:

 1. Janet jij ook gefeliciteerd met de give away. Leuke post voor de grijze woensdagmorgen. De strawberry is erg leuk. Het huisje zo in de ring is al een quiltje op zich.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je Give-away ... en natuurlijk veel plezier bij het maken !
  Leuk plaatje zo in de ring :o), net wat je schreef ... hoe meer je met ring quilt hoe fijner het gaat !
  Mijn lerares adviseerde iedere dag 3 draadjes quilten ... dat heb ik in het begin trouw gedaan ! maar ja, nu heb ik ook zoveel projectjes ;o)
  Succes hoor!
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Leuk om zoiets te winnen joh.
  Ik heb nog nooit met een quilt ring gequilt, maar ik denk dat ik het bij de volgende quilt maar eens ga proberen.. als ik het durf.
  Handig zo'n computerhulp hè! Ik heb ook regelmatig vragen voor vriendje-lief.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je quiltsteken echt heel erg prachtig als ik dat zo zie, ik doe het je niet na, ben ook een toppenmaker....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo medewinnaar ^_^ Jij natuurlijk ook gefeliciteerd met dit mooie patroon, en veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. even proberen , er zijn bloggers die problemen hebben met het plaatsen van berichtjes dus dit is een test

  BeantwoordenVerwijderen