Pagina's

woensdag 28 augustus 2013

Hallo allemaal......
daar ben ik weer!! Inmiddels is de vakantie al weer een weekje voorbij en zijn we weer volop aan het werk, de zomer is nog niet voorbij!. Voor mij een gedenkwaardige zomer! Een zomer waarin veel is nagedacht, besluiten zijn genomen een zomer met leuke berichten en minder mooie berichten, maar ook een zomer die duidelijkheid gaf en mijn energie terug gaf. En nu heb ik er weer zin in. Wel gedoseerd!! en nee niet meer alles tegelijk. Er is genoeg in te halen wat quiltwerk betreft. De meeste projecten vind ook nog steeds de moeite waard. Toch concentreer ik me de komende tijd op twee quiltprojecten:

 Souvenir d'Alsace     en                             Winter in blogland
                                                         
 
 
Dat betekent niet dat er geen andere werkjes voorbij komen hoor!!
 
Wat ook gebeurde deze zomer: ik ben besmet met het haak-virus. Gewoon zomaar ter afwisseling. Vond keigave uiltjes bij haar . En nu moet je weten dat een van de leuke nieuwtjes is: wij worden in februari voor de tweede keer opa en oma!! Dan moet je toch gewoon zo'n superleuke muziek-uil haken!!
 
Deze foto is van http://matawies-creas.blogspot.nl/ maar binnenkort zal ik m'n eigen laten zien.

Nou het eerste na-de-zomervakantie-blog is weer geschreven en  het voelt goed om terug te zijn op het world wide web!! nu ga ik eerst maar even bij jullie allemaal op 'visite'.


4 opmerkingen:

 1. Hi Janet, gefeliciteerd hoor! Super leuk nieuws, je uilen zijn prachtig mooi! Geniet van je quiltwerk, wat is er toch een boel moois om te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een geweldig bericht Janet, dat jullie er een kleinkindje bij krijgen. Dat is iets waar je je heel erg op kan verheugen.
  Soms gaat het niet altijd zoals je het zou willen hè?! Ik denk dat we daar allemaal in mee kunnen voelen. Maar fijn dat je weer en route bent! En heel verstandig dat je keuzes maakt hoor. Ik kan ook niet meer zo veel tegelijk aan, dat wil ik ook niet meer. Maar daarom kan ik ook des te meer genieten van wat ik wél kan.
  Die uitljes zijn enig! Hele fijne dag en een lieve groet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, wat leuk dat jullie er nog een kleinkind erbij krijgen. Dank je wel voor de link van de uiltjes!

  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, fijn dat je er weer bent.
  ( ik had al een paar keer op je blog gekeken !!)
  En gefeliciteerd met het kleinkind op komst.

  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen