Pagina's

zaterdag 7 september 2013

Haken......
is bijna net zo verslavend als quilten. Vorige keer schreef ik al dat we weer opa en oma hopen te worden in februari. Dat betekent dat 'grote zus' naar een grote-mensen-bed verhuist. En dat is natuurlijk voor deze oma weer een goed excuus om creatief bezig te zijn. Fleur krijgt voor haar grote-mensen-bed een 'fleurige' sprei en die mag ik haken!! Joehoe!! helemaal geen straf. Dit zijn de eerste 30 bloempjes van de 352!! Dus voorlopig genoeg te doen.En dit zijn mijn gehaakte uiltjes , twee moeten er nog een neusje en dan kunnen ze aan de tas. De grote is het proefmodel voor het muziekuiltje.
 
Dit weekend wordt nog een 'haak-weekend' en vanaf maandag doet 'winter-in-blogland' weer mee want als je deze voorbode tegen komt in de winkel :
 
 
Voor kruidnoten vind ik het nog te vroeg!! maar een winterquilt kun je nooit te vroeg mee beginnen, toch?!
 

5 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk werkje, dat haken van de bloemen. Helemaal omdat je weet voor wie en wat je het doet. Daar word je vrolijk van. Jij ook een heel fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes zijn het. Je uiltjes zijn erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat worden de rondjes mooi!!! Succes met het haken.

  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige bloempjes. Mooie frisse meidenkleiren. En die uiltjes! Ik ben er gek op. Ik wou dat ik dat ook kon...zucht...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grote-zus zal wel blij zijn met zo'n Oma die een prachtige sprei voor haar gaat maken. Heel leuk die lieve frisse kleurtjes.
  Groetjes
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen