Pagina's

woensdag 5 juni 2013

Stroop in een trechter...
.....zo voel ik me op dit moment. Het wil gewoon niet vlotten. En daar baal ik gi-ga-mee-ga van. Op dit moment zijn er zoveel persoonlijke zaken die vechten om aandacht dat het quilten er volledig bij inschiet. Terwijl ik vroeger elke gestolen minuut besteedde aan quilten zit ik nu soms volledig uitgeblust me af te vragen wat ik eens zal doen. Door omstandigheden slapen wij tijdelijk op de quiltzolder. Dat zou me vroeg 'de-hemel-op-aarde"geleken hebben. Nu kijken de quilts me elke morgen vragend aan? waarom doe je niets met ons? Ja waarom eigenlijk niet...ik vind ze nog steeds mooi....het blijft mijn verslavende hobby.... Vorige week dan toch maar blok 2 gemaakt van Souvenir dÄlsace. Toch wel weer lekker om bezig te zijn.


Toch is het blok een weerspiegeling van mezelf. de rimpels rechtsboven zou ik normaal direct weer lostornen, nu heb ik er nog even de puf niet voor.

Toch gebeuren er ook leuke dingen hoor !! Vorige week mocht ik 50!! worden. Nou dat heb ik geweten.  Donderdagchtend om 07.15 u stonden er twee sarah's voor mn deur en die kwamen een vierpersoons ontbijt brengen!! Zo leuk!! En nee ik weet nog niet wie het waren!!(heb wel een vermoeden hoor).


Zaterdagochtend voelde Sarah zich wat opgeblazen!! Tot 3,5 meter!!Dank zij mijn kinderen!!


 En op Maandagochtend zat er een 'nieuwe bewoonster'op mijn werk te wachten!!

 
Bijna vijf dagen feest dus!! twas superleuk en ik heb er ook super van genoten!!6 opmerkingen:

 1. Alsnog gefeliciteerd!!!
  Hopelijk wordt het allemaal snel rustiger en krijg jij weer de rust om wat steekjes te zetten,..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag ! En nu de zon schijnt komt misschien je fut ook terug?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allereerst gefelciteerd Sarah. Je bent wel heel erg goed bedacht hoor. Die Sarah op je werk vind ik geweldig!
  Vervelend dat er zoveel dingen zijn die je energie wegzuigen. Persoonlijke omstandigheden kunnen je zo moe maken en leegzuigen, dat je echt nergens anders meer zin in hebt. Ik hoop van harte dat er een oplossing voor de dingen die zo veel aandacht vragen, komt. En ook dat je nu van de warme zon en het heerlijke weer kan genieten. Dat kan je ook zo goed doen. Heel veel sterkte Janet en een lieve groet van mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van Harte gefeliciteerd en wat een schitterende Sara
  Fijne week groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Janet, alsnog gefeliciteerd.
  Dat was wel een hele leuke verrassing, die Sarah's.
  En de fut en de energie ?? Die zullen misschien met het mooie weer mee terug komen ??
  En die rimpels lostornen .... zou ik toch wel doen, als je ze laat zitten, verdwijnt de top op een geven moment in de kast. ( denk ik ) Succes.
  Liefs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen