Pagina's

maandag 12 maart 2012

Schip Ahoy!!
Ha heerlijk een nieuwe week voor me, ik vind maandag best een fijne dag,lekker de boel weer aan kant maken  en nog de hele week te gaan!. Op verschillende manieren heb ik 'schoon schip' genaakt en dat past wel weer bij de samplings from the sea. De quiltzaken zijn geschikt voor het blog een aantal (prive) zaken niet. Wat betreft het quilten, ik heb voor mezelf even weer op een rijtje gezet welke ufo's ik de komende tijd onder handen neem en daarvoor heb ik een quiltkalender gemaakt. Elke dag een ander werkje en niet meer dan vijf in de week. Want sjonge zeg die ufo's-in-de.doos maken bijna ruzie om er uit te komen en dan wordt het voor mij onoverzichtelijk en ja hoe meer chaos, hoe minder ik doe. Mijn quiltkalendertje loopt van maandag tot en met vrijdag en het weekend bekijk ik gewoon aan welk werkje ik zin heb! Voor de maandag wordt dat de samplings from the sea. In een vorig blogje beloofde ik al een overzichtsfoto te maken van de blokken die af zijn. Voor de duidelijkheid heb ik ook maar even een foto gemaakt van de voorkant van het patroon zodat jullie een idee krijgen wat het moet worden. Helaas heb ik geen idee meer wanneer ik met dit project gestart ben, ik hoop het nog ergens eens tegen te komen.


Als de quilt helamaal af is meet hij 81x81 inch ofwel 206 x206 cm.

Zo nu even een heerlijke kop koffie zetten en me dan kneuterig terug trekken op mijn o zo heerlijke quiltzolder waar ik nog steeds verliefd op ben! Fijne quiltweek allemaal!!


9 opmerkingen:

 1. Het is een prachtige quilt en je bent best al wel ver. Ik ga eerst ook afmaken want als er veel ligt wordt het ook een rommeltje in mijn hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi!! Ga maar snel naar je quiltzolder!!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAT ZIJN DE BLOKKEN MOOI! DOOR HET MIDDEN?STUK MET HET DONKERE BLAUW LIJKEN DE ANDERE BLAUWTJES NOG MOOIER /FRIS UITTE KOMEN ..
  EN JE ZOU HEM BIJNA NIET AFGEMAAKT HEBBEN ...
  Veel Quiltplezier ermee!
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een goed idee om zo aan alle niet-affe werkjes te werken!
  het wordt erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie blokken zijn het.
  Succes verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen wonder dat de quilt nog niet af is. Jemig, wat wordt die groot! Maar wel héél erg mooi en je hebt al best veel gedaan, dus toch maar doorgaan. Hoor wie het zegt! Hier zit iemand met UFO's tot aan het plafond en zonder plan van aanpak. Het enige plan dat ik altijd maak, is het starten van iets nieuws, zucht..... hopeloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tjonge, wat een discipline! Heel slim om een agenda te maken met rooster etc. En in het weekend een beetje 'vrij'. Die quilt wordt schitterend, helemaal de moeite waard om af te maken. Doen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn geweldige blokken.

  Groetjes,
  Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat goed van je om zo'n planning te maken. Het zijn prachtige blokken al.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen