Pagina's

maandag 18 maart 2013PFFF ligt het aan het weer? aan mijn pijnlijke schouder? Aan de nachtdienst die m'n bio-ritme om zeep helpt??Op dit moment doet zich een giga-mega (quilt)dip voor!! Elke dag even naar de quiltzolder, even lapjes kijken. Mooie hartjes die me smekend aan kijken, de prachtige pakketjes van de Souvernir d'alsace, helaas wordt ik er even niet blij van. Lichte paniek maakt zich van mij meester, komt het (quilt)plezier nog terug? Heb zelfs even overwogen te stoppen met bloggen maar manlief vond dat geen goed idee. Volgens hem gaat deze dip echt weer voorbij en krijg ik spijt van het niet bloggen. Een klein beetje vooruitgang zit er al wel weer in hoor, ik vind het nog steeds leuk jullie blogs te lezen en te genieten van het moois dat ik daar dan zie. Dus daar teer ik voorlopig dan maar op.

Voor mijn schouder krijg ik fysio. Door jarenlang een verkeerde houding aan te nemen is het botvlies van de bovenste wervels geïrriteerd geraakt waardoor de schouderspieren in de kramp schieten. Tja ouderdom komt met gebreken. Ik voelde me met m'n-bijna-vijftig eigenlijk een jonkie in quiltland maar nu even niet dus.Bah geen plezierig blogje dus, maar ik wilde toch even laten weten waar ik gebleven was en laten weten dat ik jullie toch wel stiekem mis. Wie weet helpt het tegen de dip.

Wat ook kan helpen is de leuke give-away by mascha van zulke kipjes moet je haast wel blij worden.9 opmerkingen:

 1. Maak je geen zorgen. Dat quilt plezier komt heus wel weer terug. Misschien is het een combinatie van de dingen die je noemt. Niks forceren, gewoon doen waar je zin in hebt.
  Een mooi boek lezen, een heel ander soort handwerkje. Ik hoop dat je baat hebt bij de fysio. Beterschap met je schouder.
  Groetjes, Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gewoon lekker blijven lezen.
  Ook lekker lapjes kijken en af en toe aaien.
  Vandaag of morgen komt de quilt zin gewoon weer terug.
  Lastig van je schouder, dat is denk ik de veroorzaker vd dip.
  Dus als de fysio dé gouden tip voor je heeft, gaat het allemaal weer goed komen.
  Sterkte, liefs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sterkte met je schouder.
  En je quiltzin komt vast terug, neem je rust even

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zou het een kneuzenmaand zijn? Niet opgeven hoor, gewoon even afstand nemen. Dan kan je later weer vrolijk verder gaan. Beterschap toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Janet.

  Wij hebben allemaal wel eens een dip hoor. Bloggen is geen verplichting je moet als je even geen zin hebt gewoon stoppen. Kan mij voorstellen dat als je lichaam ook niet meewerkt je er even genoeg van hebt.
  Een beetje beter weer doet ook wonderen daar wachten wij allemaal op.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die dip gaat heus weer over, we zijn toe aan zon en warmte! Goed advies van je man hoor! Af en toe aan een blogje her en der snuffelen en voor je t weet zit je weer met naald en draad,. Je hebt in elk geval je hart even kunnen luchten, ook lekker toch? Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die dip gaat voorbij, het kan even duren, je niet druk over maken en doen waar je wel zin in hebt of wat je op dit moment wel kan. Sterkte met je draai vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze dip gaat echt wel voorbij. Vooral je eigen niet dwingen om iets te moeten doen. Want als je iets moet doen dan is het niet leuk. Komt vanzelf wel weer goed.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sterkte met je dip,
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen