Pagina's

dinsdag 9 oktober 2012

Winter in blogland

Hoewel het buiten zeer aangenaam herfstweer is, is het op de quiltzolder al een beetje winter. En dat is helemááááál niet vervelend! Stel je even voor : een heerlijk zonnetje buiten (dus ook heerlijk behaaglijk op de quiltzolder) een lekker warme kop koffie erbij en prachtige stofjes en winterse tafereeltjes om de stichen!! Nou zeg zelf kan het prettiger!!


 
 
Het is misschien niet zo goed te zien, maar op blok 2 is inmiddels de tekening overgenomen van het knusse winterhuisje en er is een begin gemaakt met de tweede flying geese.
 
Verder heb ik het afgelopen weekend een babyslofje gebreid, gewoon zomaar om dat ik het leuk vond en voor de afwisseling. Het patroontje vond ik bij haar. Nog even een koortje haken en dan is het af en kan de tweede op de pennen!.8 opmerkingen:

 1. t slofje lijkt wel een bloem :o)!
  Gezellige winter bij jou op zolder, leuk ook om het werkje te zien groeien en de ganzenvlucht ook :o)
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook je herfstcollage bovenaan de pagina vind ik heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi is je stitcherie. Grappig slofje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat schrijf jij een heeeeerlijk herfstbericht. Ik ervaar dat ook hoor, is ook mijn jaargetijde. Mooie stitcherie en bedankt voor dat schattige babyslofpatroontje, zeker leuk om zomaar te maken. Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie stitcherie. Ik ben helemaal weg van dat slofje. Zo lief.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Winter bij quilters, het maakt niet uit, het blijft altijd gezellig bij ons. Maar ik vind je kopfoto wel errug leuk hoor, straalt warmte uit en dat is ook fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Janet, wat vind je hier van? Buiten regent het knoert hard, de regendruppels tikken tegen het zolderraam. Binnen brand het kacheltje, en zit je met een vriendin lekker te patchen, thee te drinken en staat er een schaaltje koekjes op tafel. Tussen alle rommel die jullie inmiddels gemaakt hebben? Geniet van je weekend,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi, Janet. Wat een leuk blog heb je. Ik heb jou ook toegevoegd hoor. Kunnen we elkaar volgen. Ben benieuwd of er nog meer reacties volgen van quiltsters die aan deze BOM meedoen. Ik heb het eerste pakketje vandaag ontvangen en de stofjes zijn prachtig.
  Groetjes, Antje

  BeantwoordenVerwijderen