Pagina's

woensdag 3 oktober 2012

 
Het begin is er!
 
Hoe oud je ook wordt soms lijk je toch even weer op dat ongeduldige kind dat op verjaardagskadootjes wacht. Tenminste ik wel als ik weet dat er iets quilterigs aan zit te komen. Een aantal maanden heb ik stofjes gespaard van een stoffenclub en die werden alvast op kleur geselecteerd en op 28 september  kwam het eerste patroontje van winter in blogland.Dus snel een 'ecruutje' gezocht en snel aan de slag!  Omdat ik (nog) geen lichtbak bezit doe ik het op de alternatieve manier : op het raam (en dat werkt prima hoor!!)
 
De kleuren heb ik een beetje aangepast, want het blijft een uitdaging zoveel mogelijk te werken met de materialen die ik in huis heb. Natuurlijk was ik te ongeduldig om de stichery eerst helemaal af te maken en 'moest' ik alvast even kijken hoe de flying geese zouden worden. Het grappige is dat je op een foto anders tegen de kleuren aankijkt dat wanneer je ze in het echt bekijkt, dus misschien ga ik nog wat schuiven met de kleurtjes.


 
En ondertussen zit ik ook alweer ongeduldig te wachten op post van ikorni quilt, daar gaat begin oktober een super leuke b.o.m van start(poeh begin oktober?? het is al de derde!! ha ha ha).
 
Gelukkig ben ik vandaag een dagje vrij met alleen vanmiddag een afspraak dus: gauw een uurtje aan de poets en strijk en dan hup naar de quiltzolder!!

3 opmerkingen:

 1. volgens mij hebben we er allemaal wel last van,... ongeduldig!!
  Hij is dan ook schattig,..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, leuk Janet! Mooie kleurtjes. Zo doe ik het ook vaak hoor, het patroontje op het raam. Dat heb je altijd bij de hand. Veel plezier verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk allemaal. Ik zal ook ongeduldig zijn, hoor. mooie stofjes.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen