Pagina's

zondag 29 juni 2014

Een leuk plannetje....
Soms komen leuke plannen zomaar op je pad en uit onverwachte hoek. Zoals uit het vorige blogje bleek kon ik wel wat inspiratie gebruiken. En toen...zomaar ...op eens...sprak mij iemand aan. Mag ik je iets vragen over quilten?? ...Huh?? zeker!! leuk!! Want weet je Ik heb geen quiltende moeder of dochter of vriendin of.....eigenlijk quilt er niemand in mijn omgeving en sinds ik door persoonlijke omstandigheden ook niet meer naar een bee kon werd ik zeer eenzaam op quiltgebied en dan verlies je soms je inspiratie.Natuurlijk volg ik allerlei blogs en dat is ook heel leuk maar toch anders dan in het eggie(hihi is dat twents??).
Nou de afspraak was natuurlijk gauw gemaakt en natuurlijk liet ik trots als een pauw mijn quiltzolder zien. Ze was al enthousiast maar nu wist ze het zeker : dit was iets voor haar. Nu gaat ze een open-ochtend-bee bezoeken en daarna de basiscursus volgen. En daar komt het leuke plannetje : ik mag met haar mee!! Ja, ik ga de basiscursus volgen!!
Voorbeeldquilt van lies bos voor de basis cursus
 Natuurlijk heb ik die twintig jaar geleden ook al gevolgd maar, hey er is me veel veranderd in twintig jaar. Stiekem wilde ik dit al langer maar ik stap nou eenmaal niet zo gauw alleen ergens op af. Toevallig ken ik ook diegene die les geeft(ik ging een aantal jaren geleden naar de bee bij haar thuis) en ik vind haar super goed. Dus ga ik in september back-to-basic en de basiscursus volgen bij Lies Bos .

Bedankt Bep dat ik je aanhangwagentje mag zijn!!

2 opmerkingen:

 1. Oooohhh leuk, Janet.
  Je leert er altijd wel weer iets nieuws, of het is een lekker opfrisser.
  Veel plezier.
  Hoe is het met je ?
  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen