Pagina's

woensdag 5 maart 2014

Dat het hier....
...wat stil is op het blog, wil niet zeggen dat er niet gewerkt wordt hoor!! Eindelijk slapen we weer op de daarvoor bestemde kamer en kreeg ik twee mooie rails op de quiltkamer zodat de quilts die even niet in gebruik zijn mooi kunnen hangen. Twee rails : op de voorste de tijdloze quilts met daarachter de thema quilts ( kerst sinterklaas ed ). Heerlijk om weer op mn vertrouwde stekkie te kunnen werken!!
 
Zoals ik al zei ondertussen wordt er vooral druk gehaakt en een klein beetje gequilt. Het haakvirus is best hardnekkig en ik ben hopeloos besmet. Allereerst natuurlijk de CAL-deken, tja wie haakt 'm niet!
 
Dan de bedsprei voor mn kleindochter. Na lang en wijs beraad en eerlijk advies van haar heb ik besloten de beide dekens niet samen te voegen maar als twee aparte dekens aftehaken, een megaklus dat wel maar ja je wilt ook tevreden zijn over het eindresultaat. 
Verder is er gewerkt aan een naaldenmapje volgens patroon van :
Deze foto is van haar site omdat mijn mapje een kadootje is, dus de foto laat nog even op zich wachten!! En er is nog een sleutelhanger gehaakt en ook dat is een kadootje dus kan ik nog niet laten zien. Wat deze twee kadootjes met elkaar gemeen hebben zal ik de volgende keer uitleggen.

Als laatste vind ik het ook leuk om met jullie te delen dat onze kleinzoon op zondag 2 maart gedoopt mocht worden. Oh wat zijn we trots op deze twee pareltjes!! De doopjurk is gemaakt van de rok van mijn trouwjurk en ook onze zoon is er destijds in gedoopt.


 
'k Wens jullie allemaal nog een fijne week en tot gauw!!
 

8 opmerkingen:

 1. Mooie kamer, prachtige haakwerken. Zelf maak ik ze niet, ben al aan t borduren en om dan ook te gaan haken? Hmm niet echt een goed idee. Wat bijxonder dat je trouwjurk op deze wijze nog gebruikt wordt, fijne dag, juud

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is allemaal mooi geworden en nog gefeliciteerd met jullie kleinzoon en het doopfeest! Heel mooi de doopjurk van je trouwjurk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zal je heerlijk slapen in de prachtige slaapkamer! Mooi hoor! Je hebt heel wat haakprojecten onder handen, maar het is ook zo leuk om te haken natuurlijk. Betrap mijzelf er momenteel op dat ik liever haak dan quilt. Een bijzondere gebeurtenis, de doop van je kleinkind! Schitterend zeg de doopjurk en heel speciaal door het verhaal hierachter. Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee het ophangen van de quilts zo blijven ze mooi. De kleuren van al dat haakwerk passen helemaal bij dit moment je wordt er vrolijk van. En de doopjurk heel herkenbaar hij hangt bij mij aan de muur van mijn kamertje ook gemaakt van mij trouwjurk alleen de kleinkinderen hebben het nooit aangehad.
  Tegenwoordig denken kinderen anders over dopen dan wij vroeger.
  Groeten
  Marga uit een zonnig Twente.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee zo, en wat een schitterende quilts en wat een fleurig haakwerk

  Fijn weekeinden liefs uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat prachtig, die doopjurk! Iets met zóveel herinneringen.
  Het ziet er picobello bij je uit Janet, je slaapkamer, maar ook je quiltkamer. Lekker hè, dat je daar weer terecht kan. En wat ben je aan het haken zeg! Maar het is echt leuk werk, en allemaal verschillend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om even op jouw blog te kijken, wat lijkt Frits op zijn vader, zoals ik me hem kan herinneren. Mooi die foto's van je 2 kleinkinderen, ook wij hebben al een kleinkind, nou ja klein is hij niet meer. 23 september wordt hij al 8 jaar. Groetjes Jilly Kippers

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om even op jouw blog te kijken, wat lijkt Frits op zijn vader, zoals ik me hem kan herinneren. Mooi die foto's van je 2 kleinkinderen, ook wij hebben al een kleinkind, nou ja klein is hij niet meer. 23 september wordt hij al 8 jaar. Groetjes Jilly Kippers

  BeantwoordenVerwijderen