Pagina's

zondag 2 februari 2014

Langzaam...
maar zeker kom ik van mijn roze(oke dan : blauwe )wolkje af en dringt het gewone leven weer tot me door. Maar ja wat wil je ook me twee zulke schatten:
 
Siem! doe je oogjes eens open dan kun je mij zien!!
  
Siem die het fantastisch goed doet, alweer een beetje gegroeid is. Natuurlijk onder het super lieve toeziende oog van zn grote zus Fleur. 
 
Zucht, daar vergeet ik bijna het quilten en haken door. Bijna,  want dit weekend begon het toch weer te kriebelen. Omdat ik nog geen gebruik kan maken van mn quiltzolder krijgt het haken nog even voorrang. En ja jullie hebben het al ontdekt : ook ik ben gezwicht voor de CAL 2014 ! Gewoon te leuk om te laten liggen. Eerlijk gezegd moet ik moeite doen om niet voor uit te werken, maar ik moest mezelf beloven dat ik netjes op het huiswerk wacht. Wat het precies gaat worden en waarvoor weet ik nog niet, maar er is hier in huis regelmatig behoefte aan een relaxdekentje dus het zal zn bestemming heus wel vinden!!
Verder ben ik voor Fleur een muziekuiltje aan het haken naar patroon van Matawi's Crea's  Nog twee oogjes en een snaveltje en hi is klaar. Een goede reden om dinsdag weer te gaan knuffelen bij mijn schatten, toch?
 

Aan het eind van deze week hoop ik weer over mijn quiltkamer te kunnen beschikken, want daar liggen ook nog zoveel schitterende projecten te wachten.
 
en tot gauw!!
 


8 opmerkingen:

 1. Van mij mag je nog een poosje op je wolkje blijven zitten. Je uiltje is erg leuk. En die crochet along vallen we allemaal voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattig toch, helemaal als het je kleinkinderen zijn. Knuffel maar lekker met die kleintjes, ze zijn zo groot. Leuk dat je ook mee doet met de CAL.

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met de geboorte van je kleinzoon! Fijn dat het allemaal goed gaat. Wat gebruik je leuke kleurtjes voor de CAL 2014! Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van kleinzoon! Geniet ervan, het gaat zo snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het een heel goed excuus om langs te gaan! Je CAL is lekker vrolijk. Leuk om te doen hé?!
  Nu gauw je uiltje af maken ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van Harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon,
  wat word je haakwerk mooi en dat uiltje leuk
  Fijne handwerk week groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een kostbaar bezit. Geniet er maar van want ze zijn snel groot.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooohhhh leuk, gefeliciteerd met jullie kleinzoon.

  Bij ons komen er dit jaar ook weer 2 kleinkinderen bij.

  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen