Pagina's

maandag 28 oktober 2013

Herfststorm..
Met de eerste herfststorm die over ons landje raast kwam bij mij ook de zin om weer te gaan quilten aanwaaien!! Dus werd dit weekend blok 3 van Souvenir dÁlsace in elkaar gezet en ligt blok 4 klaar om geknipt te worden. Gezellig joh met een beetje storm want hier in het oosten valt het reuze mee. Oh en zien jullie dat heerlijke kopje pickwick 'herfststorm' thee?? en wat er stiekem op dat laptopje verschijnt?? het is genieten in z'n puurste vorm.
 
Allemaal een fijne dag gewenst!!


4 opmerkingen:

 1. Fijn dat jullie ontzien worden door deze storm, hier buldert het en klapperen de mijns inziens zware dakpannen op het dak. Geniet van je aangewaaide lapjeszin, hou hem vast dan kunnen wij eerdaags genieten van mooie plaatjes. Geniet van je theetje, laat het niet koud worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat zo'n mooie quilt worden zou hem ook nog wel willen maken.
  Ik weet niet of de afstand tussen ons groot is maar in Enschede raast er op dit moment ook een behoorlijke wind.
  Wel mooi om te zien als je niet naar buiten hoeft.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, het is gezellig om binnen zo lekker bezig te zijn als het buiten waait. Maar hier in Noord Holland was het écht storm en ik werd bijna letterlijk van mijn sokken geblazen toen ik even buiten moest zijn. Wat ging het te keer!!! Het wordt nu gelukkig al minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He lekker al die quiltsters die vandaag lekker thuis waren ipv op kantoor. Lekker je herfstthee, ook je project ziet er mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen