Pagina's

zaterdag 16 juni 2012



Minder leuk nieuws.

Helaas gaat de economische crisis niet aan ons gezin voorbij. Dit heeft ernstige gevolgen voor de baan van mijn man. Het positieve is dat ik gelukkig een vaste baan heb en ook incidenteel wat meer uren kan werken. Helaas betekend dit wel dat ik minder tijd over houd om te quilten. Er worden best af en toe wat steekjes geprikt in wat gestolen uurtjes maar het bloggen zal beslist veel minder worden, want alles zal wel langzamer gaan en er zal ook minder te 'showen' zijn. Natuurlijk blijf ik wel van jullie blogs en al het moois dat er op te zien is genieten!!

tot later!!


woensdag 6 juni 2012

Een regenachtige dag en een nieuw blog.
Het valt warempel niet mee om m'n tijd te verdelen tussen werk,huis,hobby en mezelf.En in die volgorde zit precies mijn grote probleem. Omdat ik mezelf de laatste jaren behoorlijk heb 'verwaarloosd'zit ik nu met een aantal gebakken peren. Om die op te ruimen is veel tijd nodig en ja ook ik kan m'n tijd maar een keer gebruiken :-) Het grootste probleem is mijn overgewicht waardoor de bloeddruk gaat stijgen en mijn gewrichten beginnen te mopperen. Niet dat ik als een kamerolifant door het leven waggel maar voor mijn lijf is het gewoon veel te veel. Omdat probleem aan te pakken heb ik het roer omgegooid en ga mezelf het komende jaar heel belangrijk vinden om zo 30 kilo af te vallen.Als extra stimulans ben ik een nieuw blog gestart http://afvallenmetbep.blogspot.nl/ .

Vandaag is het hier regenachtige en wat is er dan heerlijker dan je terugtrekken op de quiltzolder, welke sinds moederdag officieel de titel knutselhok draagt:


Het komt uit de servies- en hebbe-dingetjes-lijn van Yvon Jaspers. Op moederdag ben ik verwend met dit prachtige dienblad met kopjes en lichtjeshouders (ook van yvon jaspers) met daarbij dus het houten 'knutselhok' hart.

Op de quiltzolder heb ik gewerkt aan de strawberry-faire. Het moet nu echt opschieten met deze quilt want het begint me een beetje te vervelen (schaam, schaam) Vandaag de laatste van de vier zonnebloemen doorgequilt. Nu nog één blok van de winkeltjes en dan ik de quilt afwerken en mag ie 'hangen'op m'n werk.

Tussen de bedrijven door ook nog even een tassenhanger gemaakt voor m'n postzaktas.



Fijne dag allemaal en veel quiltplezier!!