Pagina's

woensdag 6 juni 2012

Een regenachtige dag en een nieuw blog.
Het valt warempel niet mee om m'n tijd te verdelen tussen werk,huis,hobby en mezelf.En in die volgorde zit precies mijn grote probleem. Omdat ik mezelf de laatste jaren behoorlijk heb 'verwaarloosd'zit ik nu met een aantal gebakken peren. Om die op te ruimen is veel tijd nodig en ja ook ik kan m'n tijd maar een keer gebruiken :-) Het grootste probleem is mijn overgewicht waardoor de bloeddruk gaat stijgen en mijn gewrichten beginnen te mopperen. Niet dat ik als een kamerolifant door het leven waggel maar voor mijn lijf is het gewoon veel te veel. Omdat probleem aan te pakken heb ik het roer omgegooid en ga mezelf het komende jaar heel belangrijk vinden om zo 30 kilo af te vallen.Als extra stimulans ben ik een nieuw blog gestart http://afvallenmetbep.blogspot.nl/ .

Vandaag is het hier regenachtige en wat is er dan heerlijker dan je terugtrekken op de quiltzolder, welke sinds moederdag officieel de titel knutselhok draagt:


Het komt uit de servies- en hebbe-dingetjes-lijn van Yvon Jaspers. Op moederdag ben ik verwend met dit prachtige dienblad met kopjes en lichtjeshouders (ook van yvon jaspers) met daarbij dus het houten 'knutselhok' hart.

Op de quiltzolder heb ik gewerkt aan de strawberry-faire. Het moet nu echt opschieten met deze quilt want het begint me een beetje te vervelen (schaam, schaam) Vandaag de laatste van de vier zonnebloemen doorgequilt. Nu nog één blok van de winkeltjes en dan ik de quilt afwerken en mag ie 'hangen'op m'n werk.

Tussen de bedrijven door ook nog even een tassenhanger gemaakt voor m'n postzaktas.Fijne dag allemaal en veel quiltplezier!!7 opmerkingen:

 1. Wat lief ... het hart en vooral ook het theeblad met de lieve kleurtjes bekers :o)
  Zal het helpen om ook weer "lief" voor jezelf te zijn ;o)
  Succes en sterkte hoor !
  t Begin is er toch ...
  En de regen hield bij ons opeens op ... vanmiddag :o)
  Groetjes,
  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige cadeautjes!
  Veel succes met het afvallen! Zoals ik op je andere blog kan lezen, ben je al heel erg goed bezig, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Janet, dank je wel voor je bemoedigde woorden en je bezoekje aan mijn weblog, heel lief van jou. Ik vind het moedig van je dat je een blog gestart bent, om je verhaal te schrijven over afvallen en alles daar omheen. Wat goed dat je man je steunt daarin, is erg belangrijk. Vorig jaar hebben mijn man en ik ook netjes aan aangepaste maaltijden en geen gesnaai tussendoor gedaan, we zijn ieder 15 kg kwijt en nu is het nog steeds goed gegaan, niets meer erbij! Je zonnebloem is prachtig, het hartje dienblad en alles wat er opstaat, erg mooi!!! Leuke tassenhanger en prachtige tas!
  Ik wens je veel succes en zal proberen om je andere blog ook eens te lezen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt leuke dingen gekregen en gemaakt.
  Ik ga ook even op je andere blog kijken.
  Succes met de goede voornemens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor je lieve reactie... Ik ga zo even naar je andere blog....

  Vorig jaar heb ik het roer ook drastisch om gegooid en ben 15 kg gewicht kwijt geraakt. Daar is wel weer wat bij gekomen. Op dit moment heb ik 2 kg te veel. Er is een bepaald gewicht waar ik onder wil blijven...

  Bij mij hielp Sonja Bakker heel goed. En meer bewegen... in mijn geval wandelen...

  Wat ik vooral heb geleerd... niet te streng zijn voor jezelf.... dan hou je het goed vol. Laat je niet overhalen om iets te nemen voor de gezelligheid.... De zwakke momenten komen echt wel en als je dan een keer overstag gaat... kan je lichaam het wel hebben...

  Heel veel succes met je goede voornemens...

  Lieve groeten, Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb je nieuwe blog bij mijn links gezet.......ik vind het leuk je daar ook te volgen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hallo Janet, ik wens je heel veel succes met lijnen: ik vind het altijd moeilijk, hoor, maar Weight Watchers online doen bij mij wonderen! Ik ben niet heel veel te zwaar, maar de laatste maanden is er door het stilzitten toch 3 kilo bijgekomen........:(

  Ik wist niet dat Yvon Jaspers een eigen lijn had,leuke dingen, hoor!

  En je postzak is grandioos, wat zul je daar lekker mee flaneren!!

  Ik ga even naar je andere blog.......groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen